Szeretnéd, hogy weboldalad vevőket is hozzon?

A legnagyobb probléma a legtöbb weboldallal, hogy a tervezésben nem vett részt marketinges, ezért nem alkalmasak az értékesítésre…

Mi csapatban dolgozunk, ezért egy weboldal tervezésekor külön szakember foglalkozik a webdesign-nal, a tartalommal és a techinkai oldallal. Éppen ezért nálunk olyan oldalak készülnek, amik végül bevételt is termelnek.

Szeretnéd, hogy weboldalad vevőket is hozzon?

A legnagyobb probléma a legtöbb weboldallal, hogy a tervezésben nem vett részt marketinges, ezért nem alkalmasak az értékesítésre…

Mi csapatban dolgozunk, ezért egy weboldal tervezésekor külön szakember foglalkozik a webdesign-nal, a tartalommal és a techinkai oldallal. Éppen ezért nálunk olyan oldalak készülnek, amik végül bevételt is termelnek.

Egyre nagyobb része a vásárlásoknak online kezdődik.
Egyre erősebb a verseny a piacokon.
Egyre súlyosabb hiba gyenge weboldallal rendelkezni.

A legtöbb weboldal semmilyen eredményt nem hoz, csak fölösleges költségnek jó. Miért?

Nincs valós információ

A weboldalra a látogatók információért mennek. A weboldalak 90%-a helytelen tartalommal rendelkeznek, nem azokra a kérdésekre válaszolnak, mint amit a látogatók keresnek. Emiatt elveszítik a legtöbb látogatót.

Nem vezeti a látogatókat

Minden piacon megvan a vásárló online vásárlási logikája, gondolkodása, szokása. Ha ezt nem követi egy oldal a lehető legjobb módon, akkor biztosan el fogja veszíteni a látogatókat és elmarad a vásárlás.

Nincs egyedi pozícionálás

A weboldal a vállalkozás online tükre. A megjelenés önmagában nem elég erős megkülönböztetés. A tartalomnak fontos feladata, hogy indokot adjon a vásárlónak arra, hogy ne a konkurenciát válassza.

Nem építik a bizalmat

A potenciális vásárlók kezdetben még nem ismernek minket. A legnagyobb kihívást a bizalmatlanság feloldása jelenti, ami egyre nagyobb feladat. A weboldalnak rendelkeznie kell bizalmat építő elemekkel.

Ami kidobott pénzé teszi a weboldalakat: nem illeszkednek a stratégiába!

A weboldal az értékesítésben nem az egyetlen eszköz és nem önálló eszköz. Egy folyamat része, aminek célja van. A legfontosabb, hogy ezt a célt beteljesítse!

Az online vevőszerzésnek nincs instant megoldása. Minden vállalkozásnál más, ami függ

 • a vállalkozás stratégiájától,

 • a piac sajátosságaitól, 

 • a fogyasztói szokásoktól,

 • a technológiai lehetőségektől,

 • a versenytársak megoldásaitól.

A weboldal megfelelő tartalom és struktúra nélkül csak kidobott pénz, vevőket nem fog hozni.

Ha szeretnéd, hogy weboldalad pénzt termeljen neked, akkor figyelembe kell venni az értékesítési szempontokat!

Ahhoz, hogy valóban olyan weboldalunk legyen, ami képes vevőket és végül profitot hozni a vállalkozásnak, a következő folyamatokat kell megtenni…

Megismerni a vállalkozás profilját, sajátosságait, pozícionálását.

Megvizsgálni a vállalkozás piacát, a versenytársakat, a fogyasztói magatartásokat.

Megismerni a vállalkozás értékesítési megoldásait és ahhoz illeszteni az oldalt.

Tisztázni az oldal célját, szerepét az értékesítésben, erre alapozva az oldal megvalósítását.

Az előzőek alapján elkészíteni az oldal tartalmát. Azt a tartalmat, ami valóban képes értékesíteni és nem csak bemutatni.

A marketing és értékesítési szempontok alapján készült oldalak többszörösen eredményesebbek, mint az általános, informáló oldalak.

Az ilyen oldalak termelik a profitot. Mert képesek…

 • megfogni a látogatók figyelmét,

 • átadni a szükséges információkat, amik alapján a vásárlási döntést hozzák a vevők,

 • navigálni a látogatókat és eljuttatni a vásárlásig, a kapcsolatfelvételig,

 • kiszolgálni az aktuális igényeket, az aktuális vásárlási szokásoknak megfelelően.

Miben tudunk mi segíteni neked?

Azon kívül, hogy a fenti szemlélet alapján készítjük az oldaladat,

 • tippeket adunk eddigi tapasztalataink alapján, hogy még jobban menjen az értékesítés,

 • WordPress oldalakat készítünk (ha csak nincs szükséged egyedi fejlesztésre), amit később te magad is könnyedén tudsz szerkeszteni, így nem kell minden apró változtatás miatt tízezreket fizetned a fejlesztőnek, 

 • egy Ft-tal sem kerül többe nálunk az oldal annak ellenére, hogy hozzá tesszük a marketinges részt,

 • később még akár a vállalkozásod marketingjén is dolgozhatunk együtt, ami így biztosan hatéknyabb lesz.

“Egy megfelelő weboldal, a megfelelő eszközökkel rendszerben a vállalkozás sikerének kulcsa lehet az online értékesítésben.”

Kinek érdemes az átlagosnál jobb weboldalt készíttetnie?

Rendeld meg most azt a weboldalt, amivel
megtöbbszörözheted vállalkozásod bevételét!

Van egy ajánlatunk!
Gyere el hozzánk egy INGYENES konzultációra és átbeszéljük az értékesítési stratégiáda!

Az 1 órás ingyenes konzultáción átbeszéljük a vállalkozásodra szabva, hogy mi lenne a legjobb értékesítési stratégia számodra. Ezt követően adunk neked egy személyre szabott ajánlatot, amit csak akkor kell elfogadnod, ha szimpatikus.

Töltsd ki a lenti űrlapot!

Töltsd ki a lenti űrlapot 1 perc alatt, hogy fel tudjuk venni veled a kapcsolatot!

Egyeztessünk időpontot!

Egyeztetés után eljössz hozzánk az ingyenes konzultációra és megtervezzük az értékesítési folyamatodat.

Nézd meg az ajánlatunkat!

A konzultáció utána pár óra alatt elkészítjük a személyre szabott ajánlatodat és várni fogjuk a döntésedet.

Vedd át új oldalad!

A konzultáció és a további egyeztetés alapján elkészítjük számodra a tökéletes, személyreszabott vevőszerző weboldaladat.

Előzd meg a versenytársakat és tedd sikeressé vállalkozásodat az online vevőszerzésben!

Mire számíthatsz, ha mi készítjük az oldaladat?

TÖBB VEVŐRE

A te oldaldat nem fogják 3 másodperc alatt elhagyni a látogatók. Sokkal többen fognak vásárolni vagy ajánlatot kérni.

ERŐSEBB BRANDRE

Az első találkozás a vállalkozással döntő fontosságú. A weboldalad profi, megbízható, erős vállalkozás képét fogja mutatni.

NYERTES STRATÉGIA

Nem csak a weboldalban segítünk. Kezdésnek rendbe tesszük az értékesítési folyamataidat és arra lapozzuk a webodlalt.

FOLYAMATOS SEGÍTSÉG

Tagja leszel a közösségünknek és az oldal elkészülte után is kapcsolatban maradunk. Abban is tényleg segítünk, hogy működjön a vevőszerzésed.

Megnöveljük vevőid számát az új weboldaladdal!

Maradt még pár kérdésed?

Talán itt megtalálod a választ. Ha mégsem, akkor is nyugodtan kérj ajánlatot, hogy fel tudjunk keresni és mindent átbeszélni!

Jellemzően 100.000 Ft-tól 400.000 Ft-ig terjed. Ez attól függ, hogy mennyi aloldal szükséges, milyen funkciókat kell beépíteni, stb. Ezt felmérjük azonnal, miután ajánlatot kértél és pontosan meg tudjuk neked mondani.

Természetesen meg. Hacsak nem akarod te magad ezt megtenni. Az eredményes weboldal lelke a szöveg, ezért képzett marketinges kollégáink készítik el minden esetben.

50% előleget szoktunk kérni, amit egy szerződésben is rögzítünk. Ha elkészült az oldal és átadjuk, akkor kell a második részt kifizetni.

Természetesen! Nem készítünk két ugyanolyan oldalt. Felmérjük a vállalkozásodat és olyan oldalt kapsz, ami a legmegfelelőbb a céged számára.

Egyértelműen igen! Sőt! Ha a te célcsoportod inkább mobilon fog felkeresni, akkor első sorban olyan oldalt készítünk, ami mobilon működik jobban.

Minden fontos szempontot figyelembe veszünk az oldal készítésekor, hogy szeresse azt a Google keresője és megtaláljanak benne téged.

Nem csak a weboldaladat készítjük el, hanem segítünk vevőket is szerezni. Ehhez van néhány ajándékunk.

INGYENES TANÁCSADÁS

Minden megrendelőnk számára  1 órás marketing és értékesítési tanácsadást biztosítunk INGYEN, szükség esetén házhoz is megyünk. Átbeszéljük az értékesítési stratégiát és ahhoz megfelelő oldalt készítünk

Értéke: 20.000 Ft.

INGYENES VIDEÓS ÚTMUTATÓ

Minden csomag mellé adunk egy VIDEÓS használati útmutatót, amiben bemutatjuk a legfontosabb tudnivalókat: képek feltöltése, blog használata, szövegek szerkesztése, stb. Az aprób változtatásoakt te is meg tudod majd csinálni, nem kell érte fizetni.

Értéke: 5.000 Ft.

INGYENES MARKETING E-BOOK

Minden csomag mellé ajándékba adjuk a Vállalkozz sikerre! anyagunkat, amiben évek óta mindent rendszerezetten leírtunk a vevőszerzési megoldásainkaról. 5 év alatt már több, mint 600 ügyfelet szereztünk ezekkel a megoldásokkal, neked is működni fog.

Értéke: 4.990 Ft.

INGYENES  CLUB TAGSÁG

Ajándékba adjuk az MnT Marketing Club korlátlan tagságát. Ebben a csoportban minden nap publikálunk hasznos marketing és értékesítési tippeket, ötleteket, aktualitásokat. Segítjük a tagokat, hogy sikeresek legyenek a vevőszerzésben. Minden feltett kérdésre válaszolunk.

Értéke: 10.000 Ft/hó

Ajándékba adunk legalább 40.000 Ft-nyi szolgáltatást!

Garancia

Minden munkánkra 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk. Ha nem tudjuk teljesíteni az előzetesen megbeszélt igényeknek megfelelően az oldalt, akkor minden kötelezettség nélkül elállhatsz a megrendeléstől, mi pedig megköszönjük, hogy kaptunk egy lehetőséget.

Egy elégedett ügyfelünk véleménye

“Kizárólag csak pozitív szavakkal tudlak titeket illetni az általatok elkészített honlappal kapcsolatosan.

Szisztematikusan felépített honlapot kaptam , illetve az elkészítési idő alatt is rugalmasan áltatok hozzám, ki mondottan a kommunikációt értem ez alatt . Ár érték arányban kiválót kaptam, és bátran merem plusz fogom ajánlani az Mnt kft csapatát mindenkinek, legyen szó pályázat írásról vagy csak honlap elkészítésről!”

Lesznyik Károly
StreetFoodPacking

Egy extra érv mellettünk

Évek óta dolgozunk tanácsadóként, több száz vállalkozónak segítettünk már, jártasak vagyunk a marketingben és az értékesítésben. Ezt a tudást az általunk készített odlalakba és rendszerekbe is beletesszük. Ezáltal jelentősen hatékonyabbak lesznek az oldalak, mint ha csak egy sima webfejlesztővel készítteted. Így nem kell külön marketing tanácsadásra menned ahhoz, hogy egy valóban jól működő oldalad legyen.

Kérdd az ingyenes konzultációt, ami után elkészítjük az árajánlatod!

 • Töltsd ki az űrlapot!

 • Elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetjük a konzultáció idejét, helyszínét, módját.

 • A konzultációt követően, ha megrendeled a weboldalt,  elkezdünk dolgozni, és folyamatosan tájékoztatni fogunk az oldal státuszáról.

 • Folyamatosan egyeztetünk, hogy minden az elképzeléseidnek megfelelően haladjon, majd végezetül átadjuk neked a belépéshez szükséges adatokat és aktiváljuk az oldalt.